به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، محمد فوقی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران شب گذشته (15اسفند) در همایش تجلیل از فعالان فرهنگی کانون های مساجد مازندران به مناسبت بیستمین سالگرد راه اندازی کانونهای فرهنگی هنری مساجد در سالن سلمان هراتی ساری از مسجد به عنوان قلب تپنده جامعه اسلامی یاد کرد و گفت: مسجد به عنوان مستحکم ترین مکان برای مقابله با جنگ نرم و فرهنگی دشمنان اسلام و انقلاب است. وی بهره گیری از آموزه های دینی و احیای نقش مساجد را نیرومند ترین سلاح در مقابله با اهداف شوم اهریمنان عنوان و خاطر نشان کرد: هدایت انرژی جوانان و نوجوانان به برنامه های تحقیقاتی و پژوهشی آینده ای روشن را برای ایران اسلامی ترسیم می کند و مساجد می توانند با تقویت هسته های پژوهشی، فرهنگی، هنری و مذهبی برنامه های مناسب را در اولویت کاری خود بگنجاند. فوقی با اشاره به اینکه قبل از دولت نهم و دهم تنها یکصدو 45 کانون فرهنگی و هنری مساجد در مازندران وجود داشت اعلام کرد: با برکت خون شهدا و پیروی از منویات مقام معظم رهبری این تعداد از کانون های فرهنگی و هنری مساجد به آمار 630 کانون رسیده است. وی رشد چشمگیر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان را مرهون راهنمایی و تدابیر رهبری کشور دانست و گفت: این اماکن مقدس و ارزشی پایگاه مقاومت و صیانت از کشور، انقلاب و ولایت فقیه محسوب می شوند. فوقی اذعان کرد: کانون های مساجد بهترین مرکز پس از پایان جنگ تحمیلی برای مقابله با توطئه های فرهنگی دشمنان است. مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران تصریح کرد: با تاکید رهبری که کانون های فرهنگی و هنری مساجد فراموش نشوند و برای آنها کار فرهنگی طراحی شود وظیفه ما سنگین تر شده و در تلاشیم بتوانیم خدماتمان را گسترده تر و هدفمندتر نماییم.
فوقی، حجت الاسلام اسماعیل کعبه مدیر مسئول و امام جماعت کانون عترت یاسین ساری، حجت الاسلام محمود هاشمی مدیر مسئول و امام جماعت کانون شهدای کیاپی ساری، عبدالله خدادادی مدیرمسئول کانون شهدا تیرکلا ساری، عبدالرحمان آیتی کتابدار کانون امام علی(ع) ساری، محمدرضا مهدوی رابط کانون امام محمدباقر(ع) ساری، علی میرعمادی مدیرمسئول کانون شهدای اراء ساری، حجت الاسلام یاسر طاهری مدیر مسئول و امام جماعت کانون شهید اندرزگو ساری، حسن شجاعی مدیرمسئول کانون قرآن و حدیث نور میاندرود، حسین سیه چهره مدیرمسئول کانون رسالت میاندرود، فرزاد فتحی مدیرمسئول کانون صراط سوادکوه، ابوالفضل گران کتابدار کانون شهدا سوادکوه و بهرام سهرابی مدیرمسئول کانون سفینه النجاه جویبار را از دیگر فعالان فرهنگی کانون های مساجد برشمرد.
وی افزود: تجلیل و تقدیراز فعالان مسجد و تبیین فعالیت های کانون های فرهنگی، هنری فرصت خوبی برای بازنگری برنامه ها و تحلیل رویکردهای آینده است. فوقی اظهار داشت: باید بیش از پیش در راستای تشویق و برقراری ارتباط جوانان با کانون ها به ویژه مسجد تلاش کنیم که این مهم با برپایی برنامه هایی مختلف فرهنگی هنری محقق خواهد شد. مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران تصریح کرد: تجلیل از فعالان فرهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد در واقع تجلیل از خدمتگزاران به دین وفرهنگ اصیل این مرز و بوم است.